HOW IT WORKS

Folkhälsomyndigheten har i flera veckor gått ut med att de rekommenderar träning fast detta dock främst utomhus eller där man inte är i nära kontakt med varandra. Därför är det inte tillämpligt för vår verksamhet då man är väldigt nära inpå varandra vid dans speciellt i våra trånga hallar, trappor, omklädningsrum och receptionsområdet som ofta är fullt av folk samt våra mindre salar. Dessutom är det fullständigt felaktigt att hålla öppet när vi erbjuder många stilar som pardans där man fysiskt tar på varandra och andra kurser där man använder redskap samt tar på samma stolar (chairdance), mattor, pole stänger, balett stänger, zumba sticks osv.

Regeringen, Skolverket och Folkhälsomyndigheten har dessutom ordagrant sagt redan den 17 mars att ”dans är bra, men inte nu” och att dans avrådes. Det som rekommenderas är andra typ av sporter som är utomhus eller ej i nära kontakt med varandra. Dessutom har vi gjort en riskbedömning på Folkhälsomyndighetens hemsida vilket de uppmanar oss till att göra och även där bekräftar bedömningen att vi tagit rätt beslut.

Vi har dessutom varit i nära kontakt med myndigheterna, där vi beskrivit vår specifika verksamhet med trånga utrymmen som våra hallar, receptionsområde osv. som alla elever måste gå igenom där många bokstavligen måste stå precis vid varandra för att komma igenom och vi har fått rådet att stänga verksamheten. Via riskbedömningen på deras hemsida blev svaret alltså att vi bör stänga ner av multipla skäl.

I ett läge som detta måste alla enskilda personer och företag ta eget ansvar. Vilket regeringen och Folkhälsomyndigheten också tydliggjort gång på gång. Oavsett vad de rekommenderar eller ej; en rekommendation är inte samma sak som en lag/regel. Vi är ett privat ägt aktiebolag där vi själva väljer hur vi ska agera och ta ansvar för våra kunder och anställda även om det drabbar oss otroligt hårt på många sätt, framförallt ekonomiskt, att hålla stängt.

Vi vill vara en del av lösningen i denna kris, inte problemet. Det är dessutom förbjudet och straffbart med risk för böter samt fängelse för oss att hålla igång vår verksamhet då gränsen är på 50 personer enligt svensk lag. Då vi alltid har fler än 50 personer i byggnaden måste vi därför även stänga verksamheten tillsvidare tills vi får andra direktiv. Vi är nöjda med vårt beslut då regeringen gjort det klart och tydligt vad som gäller.

Malmö Dansakademi är otroligt stolta över att presentera vår splitternya, moderna och användarvänliga hemsida specifikt anpassad och skapad för er; våra elever under vårtermin 2020. Vi har tidigare gått ut med att våra dansklasser nu kommer att övergå till distansutbildning precis som majoriteten av världens skolor och företag på grund av rådande krisläge i och med Covid-19. Regeringen har förbjudit sammankomster med fler än 50 personer vilket är straffbart med böter/fängelse och resulterar i att vi ej får lov att bedriva vår verksamhet som vanligt. Oavsett, vill vi givetvis inte riskera att utsätta våra elever och anställda för en eventuell smittspridning genom att hålla öppet. Detta leder till enorma förluster för vår verksamhet och vi är mycket oroliga då vi inte vet om vi kommer att överleva denna pandemi. 

Med det sagt hoppas vi att ni, precis som vi, vill ha en dansakademi att återkomma till när allt detta är över. Därför får vi gemensamt förbli positiva och göra det bästa av situationen. Under tiden vi måste hålla stängt övergår alltså vårtermin 2020 till distansutbildning via online klasser. Malmö Dansakademi kommer att fortsätter sprida kunskap, motion, passion, kärlek och dansglädje bekvämt och tryggt genom online klasser. Vi har lagt ner varje vaken sekund, blod, svett och tårar på att bara på några få veckor köpa in all utrustning, filma tonvis med material och skapa en helt ny hemsida med ett fungerande online streaming system vilket vanligtvis tar flera månader om inte år att framställa. Trots alla odds är vår nya MDA ONLINE sida nu lanserad och offentlig, redo för dig att logga in och ta del av precis vilka klasser du önskar - redan idag! Vi saknar er alla otroligt mycket och längtar tills vi är återförenade på Malmö Dansakademi, tills dess så ses vi online via http://online.dansakademi.se

STEG 1:
Besök vår sida: online.dansakademi.se
Klicka på menyraden: "MDA student"
Fyll i din e-postadress
Fyll i ditt för- och efternamn
Välj 1 st valfri dansklass som du önskar att ta under dagen från rullgardinsmenyn. 
OBS! Det spelar ingen roll vilken kurs du var anmäld till från början, nu kan du välja valfritt mellan alla stilar/lärare/nivåer. Det är dock viktigt att du fyller i samma e-postadress som när du anmälde dig till kurserna vårtermin 2020, annars kommer det inte fungera i systemet då klasserna är kopplade till din mail. Var god dubbelkolla stavningen!

STEG 2:
- Du har mail!
Var god ha tålamod, systemet kommer nu att automatiskt finna dig som anmäld elev och koppla ihop dig till rätt paket och antal kurser. Det tar 2-3 minuter för dig att motta mailet. Glöm inte att även kolla i skärpposten om mailet hamnat där.

Kopiera ditt lösenord
Nu har du fått ett automatgenerat lösenord. Detta kan du ändra under "My account" om du så önskar i efterhand. Du kan även lägga till en egen bild/avatar på din inloggningssida om du skulle vilja det.  


STEG 3:
- Logga in: online.dansakademi.se/sign_in
Återgå till vår nya hemsida och klicka på "Log in" längst till höger i menyn. Du loggar in med din email och ditt tillfälliga lösenord. (Klicka på "My account" för att ändra lösenordet till framtiden!)

Dansa loss!
Klassen du valt kommer magiskt att trollas fram efter 3 min via "My library" som visas efter att du loggat in. Klicka in på videon / klassen du valt och dansa loss, obegänsat under 6 månader - när och var du vill! 

Fler klasser?
Alla steg ovan följer du enbart första tillfället. För att få tillgång till fler klasser följer du helt enkelt steg 1+3 igen. Du behöver alltså ej att upprepa steg 2 framöver. Din åtkomst stoppas automatiskt när du nyttjat det antal klasser vi tilldelat dig. Givetvis kan du direkt på sidan köpa till fler klasser om du så önskar i framtiden.

Samtliga kurser kommer att övergå till online undervisning under tiden vi måste hålla stängt pga. coronaviruset. Undantag gäller våra Poledance och barn kurser (under 10 år) som kommer att få tillgodo som de kan nyttja 2 år framöver på valfri termin (detta endast om vi ej kommer att kunna öppna igen nu till våren).

Samtliga kurser kommer att övergå till online undervisning under tiden vi måste hålla stängt pga. coronaviruset. (Detta med undantag för 33 st kurser som innefattar barnkurser under 10 år samt poledance kurserna, berörda elever får separat email om detta.) Vår förhoppning är att dansskolan ska kunna öppna igen någon gång mellan April-Juni månad och då kommer vi givetvis att fortsätta kurserna som planerat och istället förlänga terminen så att alla får det antal veckor som kvarstår. Det är givetvis helt omöjligt att veta när vi kan öppna igen, då detta är utom vår kontroll och är helt baserat på utvecklingen kring coronaviruset. Vi följer ständigt och aktivt nyheterna för att ta beslut på när vi kan öppna igen, vilket som sagt är vår prioritet och största förhoppning. 

Vi vill återigen betona att undervisningen inte är inställd utan flyttats från skolans lokaler till distansundervisning. Detta pga. covid-19 och de nya föreskrifter där man ej enligt lag får ha sammankomster med fler än 50 personer. Om detta läge ändras så kommer terminen att förlängas om möjligt så att ni får era lektioner fysiskt på plats när och om denna möjlighet ges.

Om vi måste hålla stängt hela vårterminen pga. coronaviruset så kommer vi att fortsätta lägga upp online klasser fram till terminsslut i Maj månad så att alla kan dansa tryggt och säkert bekvämt hemifrån. En timmes dansvideo innehåller mer material och koreografi än i vanliga fall vilket bör vara i flera veckor. Vanligtvis avslutas en hel koreografi på 3-4 veckor, i videorna avslutar läraren hela dansen på ett lektionstillfälle under ca 45-60 min. Detta innebär att ni själva bör träna på videon i minst 3 veckor tills ni bemästrar stegen/koreografierna till er bästa förmåga. Elever får tillgång till samtliga videor de valt i 6 månader: 8 april-8 oktober. Ni kan alltså i er egen takt komma åt videorna. I systemet kan man dessutom sakta ner videorna om man vill lära sig väldigt långsamt eller varför inte utmana sig själv och snabba upp videon? 

De flesta MDA online klasser innehåller inte en uppvärmning för att ni ska få mer danssteg/koreografi per klass. Istället har vi skapat en gemensam workout video som lämpar sig utmärkt som uppvärmning / styrkepass för alla klasser. Det är jätte viktigt att värma upp för att förhindra skador samt för att komma i form genom att jobba på din styrka, smidighet, kondition, uthållighet, flexibilitet, motorik, kroppskontroll, isolationen och mycket annat. Vi bjuder på denna uppvärmnings video med Michelle som erbjuds helt gratis som vi önskar och uppmanar samtliga till att ta innan övriga online klasser. Tips! Det finns även Acro & Flex med väldigt bra 45 min stretching övningar som vi rekommenderar med Ida! Vill man även träna på Akrobatik så avslutas klassen med 10 min akrobatik.

Vi kommer att erbjuda tillgodo kvitto för alla Poledance elever 2 år framåt som kan nyttjas på valfri framtida termin då de flesta inte har en egen stång hemma. Dock kommer vi att erbjuda stretching och styrkepassövningar för er under tiden som ni kan göra hemma. Dessutom kommer vi att släppa minst två Poledance pass med tonvis av övningar med allt från nybörjare till avancerade tricks för er som har egen stång hemma och ändå vill ta online klasser. Om man vill byta till andra kurser/stilar online så går det också bra. I annat fall får alla Poledance elever alltså tillgodo som de kan nyttja 2 år framöver (detta endast om vi ej kommer att kunna öppna igen nu till våren).

Det går bra att byta ut din Poledance kurs till andra online klasser istället. Det är ett perfekt tillfälle att testa på massa andra dansstilar som man inte tagit tidigare. Dessutom erbjuder vi minst två stycken poledance online kurser och burlesque, stretching, styrke och akrobatik klasser som lämpar sig utmärkt för poledance elever.

Vi kommer att erbjuda tillgodo kvitto för alla barnkurser (under 10 år). Detta då det kan kännas svårt för barn att nyttja online klasser. De som självmant vill kommer dock att kunna välja att istället gå på online klasserna. I annat fall får barnen alltså som sagt tillgodo som de kan nyttja 2 år framöver (detta endast om vi ej kommer att kunna öppna igen nu till våren).

Gällande par kurser kommer alla videor att anpassas så att man kan utföra de alldeles utmärkt även utan en partner. Vi kommer att visa i videorna hur man enkelt kan utföra stegen utan och även med en partner när vi sedan kan dansa fysiskt i par igen. Det blir alltså både shines/footwork i singel men även pardans/partnerwork kombinationer som man kan träna på även utan parter då vi kommer att bryta ner hur de utförs ensam samt med en partner.

Vi kommer tyvärr inte att kunna erbjuda alla elever återbetalning eller tillgodo till en annan termin. Online undervisningen kommer tillfälligt att ersätta de vanliga danslektionerna. Detta tills vi kan öppna upp dansskolan igen. Vi kommer redan att förlora hundratusentals kronor på att erbjuda tillgodo för 33 kurser (barn- och poledance kurser) samt att skapa detta online systemet med tonvis med videomaterial. Dessa alternativ kommer alltså eventuellt försättas oss i konkurs beroende på hur länge denna pandemi kommer att hålla i sig. Vi är givetvis otroligt oroliga för dansskolans framtid och behöver allt stöd vi kan få. Förhoppningsvis vill ni ha en dansskola att återkomma till när allt detta är över, precis som vi.

En timmes dansvideo innehåller mer material och koreografi än i vanliga fall vilket bör vara i flera veckor. Vanligtvis avslutas en hel koreografi på 3-4 veckor, i videorna avslutar läraren hela dansen på ett lektionstillfälle under ca 45-60 min. Detta innebär att ni själva bör träna på videon i minst 3 veckor tills ni bemästrar stegen/koreografierna till er bästa förmåga. Ni får alltså mer utav varje timme än vanligtvis!

Förutom mer material per timme bjuder vi som kompensation också på tillgång till valfria stilar/lärare/kurser/nivåer så att ni själva kan blanda fritt och ta de klasser ni känner er sugna på för dagen. Dessutom kommer vi att erbjuda er betydligt fler online klasser. Antal klasser som gäller för varje person har vi redan byggt in i systemet vilket är kopplat till ditt namn & email baserat på vad du betalat för vid kursstart.

- ANTAL KLASSER:

- VIP GULD: 1980 kr tillgodo + tillgång till samtliga online klasser, obegränsat.
- VIP SILVER:
Tillgång till samtliga online klasser, obegränsat.
- 10 DROP-IN KORT:
15 online klasser
- 15 DROP-IN KORT:
20 online klasser
- 20 DROP-IN KORT:
25 online klasser
- 1 KURS:
15 online klasser
- 2 KURSER:
25 online klasser
- 3 KURSER:
35 online klasser

Då vi är medvetna om att online kurser inte upplevs likvärdigt till klasser i verkliga livet så kompenserar vi genom att erbjuda fler klasser online än ni skulle fått i annat fall. Dessutom kommer ni själva att få välja fritt bland alla stilar och kurser och välja de/den klasser som passar just dig! Varje klass kommer dessutom att ha material som ska vara i minst 3 veckor när man tränar hemma, då lärarna kommer att undervisa mer material per timme än de vanligtvis gör. Detta resulterar i mer material som ska vara er längre. Till exempel för 1 st kurs får ni alltså 5 extra klasser, totalt 15 timmar. Dock är materialet mer per klass som ni gärna ska träna under en 3 veckors period vilket då resulterar i fler veckors/timmars dans: 5 extra klasser x material för 3 veckor = material för 45 timmar.

1 KURS: 15 online klasser

2 KURSER: 25 online klasser

3 KURSER: 35 online klasser

Drop-in elever kommer att få 5 st extra drop-in klasser utöver de som kvarstår från deras klippkort. Då vi är medvetna om att online kurser inte upplevs likvärdigt till klasser i verkliga livet så kompenserar vi genom att erbjuda fler klasser online än ni skulle fått i annat fall. Dessutom kommer ni själva att få välja fritt bland alla stilar och kurser och välja de/den klasser som passar just dig! Varje drop-in klass kommer dessutom att ha material som ska vara i minst 3 veckor när man tränar hemma, då lärarna kommer att undervisa mer material per timme än de vanligtvis gör. Detta resulterar i mer material som ska vara er längre. Till exempel för ett 10 gångers drop-in kort får ni alltså 5 extra klasser, totalt 15 timmar. Dock är materialet mer per klass som ni gärna ska träna under en 3 veckors period vilket då resulterar i fler veckors/timmars dans: 5 extra drop-in klasser x material för 3 veckor = material för 45 timmar.

10 KORT: 15 online klasser

15 KORT: 20 online klasser

20 KORT: 25 online klasser

VIP-elever får tillgång till samtliga online klasser/stilar. Ni får alltså obegränsat material vilket är tonvis med extra timmar då man vanligtvis inte kan gå på alla 100 kurser i veckan. Ni får alltså också otroligt mycket mer material än annars som ni nu kan nyttja då ni inte behöver duplicera er själva för att medverka i olika salar som annars. Detta då samtliga klasser i vanliga fall går samtidigt som andra kurser som man kanske önskar gå på och man då måste välja mellan olika stilar. Nu kan ni dansa online på precis hur många klasser/stilar som helst utan att behöva välja vilka ni föredrar. Super smidigt och bekvämt!

VIP SILVER: Tillgång till samtliga online klasser.

VIP GULD: Tillgång till samtliga online klasser (dock 1980 kr tillgodo 2 år fram vid framtida termin för poledance.)

Visar det sig att vi inte kan öppna upp dansskolan igen under våren 2020 så kommer alla Poledance elever att få ett tillgodo kvitto värde 1980 kr skickat till sig som de kan använda vid en framtida termin 2 år framöver. Detta gäller även för alla VIP-guld elever plus att ni får tillgång till samtliga online klasser.

Varje lektion kommer att vara mellan 45–60 minuter. Lärarna kommer dock att ge material för tre veckor under varje lektion. Tanken är att du ska träna på en klass i tre veckor tills nästa video släpps. Vi brukar vanligtvis lära er en koreografi under tre veckor, nu får ni alltså hela koreografin på en gång i en och samma video. Det är viktigt att ni tar eget ansvar och tränar regelbundet på samma video tills ni behärskar alla steg ordentligt. Träna i ert eget tempo, på hemsidan kan man alltid spola tillbaka, snabba upp eller sakta ner videon om man önskar lära sig i ett snabbare/långsammare tempo.

Online klasser är det utmärkta sättet att lära sig på. Detta då man inte behöver följa det tempo som läraren bestämt att klassen ska gå i baserat på majoriteten av eleverna på klassen. Istället anpassar du själv din inlärning till din egen förmåga och smak. Du kan alltså i din egen takt komma åt videorna under en 6 månaders period. I systemet kan du dessutom sakta ner videorna om du vill lära sig väldigt långsamt eller varför inte utmana sig själv och snabba upp videon? Du kan även ställa frågor till dina lärare om så önskas via kontaktformuläret eller live chatten, du kommer att få svar inom kort till din mail! Slutligen erbjuder vi också möjligheten att få personlig feedback och kritik från din lärare. Detta görs genom att du filmar dig själv när du dansar en viss koreografi/klass/stil och sedan laddar du upp videon via: www.wetransfer.com och skickar den till info@dansakademi.se Vi föredrar dock om du väljer ”länk” alternativet så att du kan fylla i kontakt formuläret här på vår online hemsida, beskriv vad du önskar hjälp med/frågor osv. och sedan bifoga wetransfer länken på när du dansar. Vi kommer sedan att vidarebefordra frågorna samt videon till din instruktör, denne kommer att ge dig feedback via text/ljud/video fil beroende på vad som lämpar sig och slutligen återkommer kundtjänst med detta till dig via e-post inom kort. Var god ta inte kontakt med din lärare direkt, utan detta sker via kundtjänst på: info@dansakademi.se

Skulle det visa sig att vi måste hålla oss till online undervisning resten av vårtermin 2020 så kommer vi kommer att släppa ca. 30 nya videor var tredje vecka. Vi kommer alltså att släppa nya videor vecka 14, 17 och 20. Varje videolektion som släpps kommer att ha material som varar er i tre veckor.

En del kurser är väldigt lika i stil och nivå vilka därför har slagits ihop till en video. Ett exempel på detta är kurserna Streetdance och Street jazz på mellan/avancerad nivå. Elever från båda dessa kurser kan alltså ta denna lektion. Skulle din danskurs inte finnas med alls så kan det vara så att det varit få anmälda till din kurs och den har då slagits ihop med någon annan. Alternativt att videon kommer upp senare då en del lärare är i karantän just nu. Det är då fritt för dig att välja en lektion bland alla våra online videor. Antingen en dansstil som liknar den kurs du varit anmäld till eller en annan valfri stil. Just nu ligger 34 videor/timmar uppe och vi kommer ständigt att uppdatera med nya videor fram till Maj/Juni månad om vi ej kan öppna upp igen. Du tränar alltså när och var du själv vill

Varje elev kommer att få en personlig inloggning till vårt nya online system. Varje konto är anpassat till hur många videor och klasser man kan ta beroende på vad man är anmäld till sedan tidigare. Det är fritt fram att logga in och ta klasser när man själv vill. Det går även att återspela alla videor hur många gånger man själv önskar under en 6 månaders period.

Den största fördelen med att ta dansklasser online är i nuläget först och främst för din egen och dina närmastes hälsa och välmående. Genom att stanna hemma kan vi tillsammans minska smittspridningen och undvika att fler blir smittade i covid-19 i landet. Förhoppningen är att viruset snabbare avtar och försvinner genom dessa åtgärder.

Den andra fördelen är att du kan ta dansklasser i din egen takt när du själv önskar. Du är inte bunden till en specifik tid/stil/kurs och kan själv pausa, spola fram och tillbaka i videon när du behöver detta. Du kan alltså dansa när och var du vill – bekvämt, smidigt och säkert!

Du kan ställa frågor till din lärare via kontaktformuläret eller online chatten här på sidan. Vi kommer att vidarebefordra din fråga till din lärare och du får svar till din mail snarast möjligt! Var god ta inte kontakt med din lärare direkt, utan detta sker via kundtjänst på: info@dansakademi.se

TIPS! Lämna gärna en kommentar på videon efter att du tagit en klass så att vi vet vad du tyckte!
TIPS! Du kan favoritmarkera klasser du vill ta framöver för att planera framtida klasser om så önskas!
TIPS! Vi bjuder på en uppvärmnings video med Michelle som kallas "Workout" helt gratis som vi önskar att ni tar innan övriga online klasser. Det finns även Acro & Flex med stretching övningar som vi rekommenderar med Ida!
TIPS! Sakta ner videon och lär dig i ett extra långsamt tempo, eller varför inte snabba upp videon och utmana dig själv?
TIPS! Du kan ändra din avatar på inloggning sidan "My account" med en bild på dig själv så att vi vet vem du är när och om du ställer frågor till oss till exempel.

Trots att vi har tillfälligt stängt på skolan så har vi ändå öppet vid bokningar som workshops, events, privatlektioner osv. Du kan alltså boka in en privatlektion via oss med valfri stil/lärare/nivå. Du bestämmer helt vad du vill lära dig och läraren anpassar sig helt efter just dina behov. Det går även att boka in privatlektioner online där både du och läraren kopplar upp er samtidigt och har klassen live så ni ser och hör varandra i realtid. Var god kontakta inte enskilda pedagoger utan kontakta alltid kundtjänst för att boka in din privatlektion via: info@dansakademi.se

Första alternativet är att boka in sig på en privatlektion, läs om detta ovan. Dock erbjuder vi också möjligheten att få personlig feedback och kritik från din lärare. Detta görs genom att du filmar dig själv när du dansar en viss koreografi/klass/stil och sedan laddar du upp videon via:

www.wetransfer.com och skickar den till info@dansakademi.se Vi föredrar dock om du väljer ”länk” alternativet så att du kan fylla i kontakt formuläret här på vår online hemsida, beskriv vad du önskar hjälp med/frågor osv. och sedan bifoga wetransfer länken på när du dansar. Vi kommer sedan att vidarebefordra frågorna samt videon till din instruktör, denne kommer att ge dig feedback via text/ljud/video fil beroende på vad som lämpar sig och slutligen återkommer kundtjänst med detta till dig via e-post inom kort. Var god ta inte kontakt med din lärare direkt, utan detta sker via kundtjänst på: info@dansakademi.se

Det går att ta online klasser hos oss även om man inte är en anmäld elev sedan tidigare. Vi har haft en efterfrågan på online klasser hos oss sedan ett tag tillbaka och är nu glada att även kunna erbjuda detta till gamla liksom nya kunder. Priserna nedan gäller för tillgång till din klass/er under en 6 månaders period.

PRISLISTA:

1 ONLINE KLASS: 80 SEK/klass 
VIP-STUDENT: 2000 SEK (Tillgång till samtliga klasser)

Det går bra att betala med bankkort direkt här på sidan och få omedelbar tillgång till videorna. I annat fall kan man betala till Malmö Dansakademi men detta innebär att det kan ta några dagar tills din betalning registreras och du får tillgång till videorna.

Alternativa betalningsmetoder till Malmö Dansakademi:

Bankgiro: 5838-5139

SWISH: 123 570 01 82

Vid betalning via bankgiro/swish: Var god skriv personnummer i meddelandefältet, maila oss sedan en skärmdump till: info@dansakademi.se på din betalning samt skriv vilka online kurser du vill få tillgång till.

Vänligen kontakta kundtjänst på info@dansakademi.se så att de kan undersöka ärendet och hjälpa dig vidare.

Om du är under 18 år måste du ha godkännande av dina föräldrar för att kunna köpa en eller flera klasser. Du får inte lov att godkänna våra villkor utan detta måste dina föräldrar göra, eftersom de är betalningsskyldiga för dig då du är minderårig.

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dag då avtalet ingicks. Om du vill utöva ångerrätten ska du klart och tydligt meddela Malmö Dansakademi angående ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post eller e-post).

OBS! Det är ej giltigt att avanmäla sig via telefon, i receptionen eller muntligen på annat vis, endast skriftliga avanmälningar godkännes. Beslutet kan skickas till:

Malmö Dansakademi, Sofielundsv. 57, 214 34 Malmö.

E-post: info@dansakademi.se

Om du har åberopat ångerrätten inom tidsfristen (14 dagar), kommer Malmö Dansakademi återbetala av dig erlagd ersättning för dansklass(er) utan onödigt dröjsmål, dock senast 14 dagar från den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Återbetalningen kommer att ske till ditt bankkonto, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. Om du bett att få påbörja dansklassen redan under ångerfristen ska du betala ett belopp som står i proportion till vad du mottagit, till dess att du meddelade oss din avsikt att frånträda avtalet, jämfört med hela omfattningen av avtalet.

All these questions will soon be translated to English as well. In the meanwhile try using Google translate, if not, we will gladly help you through: info@dansakademi.se